Като използвате сайта на ЕЛ ГРАДО, Вие се съглаCartявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
Наложен Платеж (разплащане при доставка)
Заплащане на дължимата сума в брой на куриер при получаване на поръчаните продукти на подаден от Вас адрес. В присъствието на куриера е препоръчително:
  1. Да отворите пратката;
  2. Да проверите дали поръчаната стока отговаря на поръчката Ви;
  3. В случай на счупена/повредена пратка се изготвя протокол съвместно с куриера.
Плащане през системата PayPal

Системата обслужва следните видове дебитни и кредитни карти Visa, Mastercard, Discovery, American Express , издадени в България и чужбина и може да приема плащания през банкови сметки (само от САЩ). Когато изберете този вид разплащане, ще бъдете автоматично прехвърлени на страницата на PayPal.com, където трябва да въведете своят e-mail адрес и парола или ако нямате, необходимо е да се регистрирате. След което да следвате стъпките за плащане през системата на Paypal.

По банков път

Като преведете съответната сума на нашата банкова сметка:
ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА
IBAN: BG98FINV91501016607638 (BGN)
BIC: FINVBGSF

Титуляр на сметката: ЕЛ ГРАДО ООД
За начало на поръчката се приема потвърждението, че клиентът е превел парите по сметката на ЕЛ ГРАДО ООД.
За да получите артикулите до края на следващия работен ден е необходимо да преведете сумата в клоновете на Първа инвестиционна банка или друга българска банка (включително чрез система за online банкиране) най-късно до 11.00 часа.
След извършване на плащането трябва да ни изпратите сканирано/електронно копие на платежно нареждане на office@elgrado-jewellery.com