Като използвате сайта на ЕЛ ГРАДО, Вие се съглаCartявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
Доставяме Вашите поръчки до всеки адрес в рамките на България на цена 10.00 лв. с ДДС. За поръчки извън България се свържете с нас по имейл за да дадем възможно най-ниската точна цена към момента на поръчката според желания адрес на доставка и очакваното време за получаване.
Наложен платеж (разплащане при доставка)
Заплащане на дължимата сума в брой на куриер при получаване на поръчаните продукти на подаден от Вас адрес. В присъствието на куриера е препоръчително:
  1. Да отворите пратката;
  2. Да проверите дали поръчаната стока отговаря на поръчката Ви;
  3. В случай на счупена/повредена пратка се изготвя протокол съвместно с куриера.
Плащане през системата PayPal

Системата обслужва следните видове дебитни и кредитни карти Visa, Mastercard, Discovery, American Express , издадени в България и чужбина и може да приема плащания през банкови сметки (само от САЩ). Когато изберете този вид разплащане, ще бъдете автоматично прехвърлени на страницата на PayPal.com, където трябва да въведете своят e-mail адрес и парола или ако нямате, необходимо е да се регистрирате. След което да следвате стъпките за плащане през системата на Paypal.

По банков път

Като преведете съответната сума на нашата банкова сметка:
ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА
IBAN: BG98FINV91501016607638 (BGN)
BIC: FINVBGSF
Титуляр на сметката: ЕЛ ГРАДО ООД

За начало на поръчката се приема потвърждението, че клиентът е превел парите по сметката на ЕЛ ГРАДО ООД.
За да получите подаръка до края на следващия работен ден е необходимо да преведете сумата в клоновете на Първа инвестиционна банка или друга българска банка (включително чрез система за online банкиране) най-късно до 11.00 часа.
След извършване на плащането трябва да ни изпратите сканирано/електронно копие на платежно нареждане на payments@elgrado-jewellery.com

Плащане чрез онлайн ПОС терминал на ПИБ
За нас е важно Вашата поръчка да пристигне максимално бързо на посочения адрес. Изпращаме на същия, или следващия ден. Само при поръчка на пръстен може да има забавяне с 2 до 3 работни дни от стандартното време за доставка, за да направим необходимите корекции и да изпратим закупеният от Вас пръстен в посочения при поръчката размер. Едва тогава предаваме пратката в ръцете на куриера, за да я получите на следващия ден. В такива случаи максималното време за доставка на поръчани продукти е 3 – 4 работни дни за територията на Република България. Разбира се, не се колебайте да се свържете с нас ако времето за вас е от голямо значение, за да уговорим експресна доставка в рамките на същия или следващия ден. При получаване на пратката прегледайте стоката за евентуални фабрични дефекти, или транспортни увреждания пред куриера.

За повече въпроси използвайте формата за контакт, или се свържете с нас на тел: 0876 162 602