Като използвате сайта на ЕЛ ГРАДО, Вие се съглаCartявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.

Колко струва доставката?
Доставяме Вашите поръчки до всеки адрес в рамките на България на цена 10.00 лв. с ДДС. За поръчки извън България се свържете с нас по имейл за да дадем възможно най-ниската точна цена към момента на поръчката според желания адрес на доставка и очакваното време за получаване.

Кога ще пристигне поръчката ми?
За нас е важно Вашата поръчка да пристигне максимално бързо на посочения адрес. Изпращаме на същия, или следващия ден. Само при поръчка на пръстен може да има забавяне с 2 до 3 работни дни от стандартното време за доставка, за да направим необходимите корекции и да изпратим закупеният от Вас пръстен в посочения при поръчката размер. Едва тогава предаваме пратката в ръцете на куриера, за да я получите на следващия ден. В такива случаи максималното време за доставка на поръчани продукти е до 5 работни дни за територията на Република България. Разбира се, не се колебайте да се свържете с нас ако времето за вас е от голямо значение, за да уговорим експресна доставка в рамките на същия или следващия ден. При получаване на пратката прегледайте стоката за евентуални фабрични дефекти, или транспортни увреждания пред куриера.

За повече въпроси използвайте формата за контакт, или се свържете с нас на
тел: 0876 162 602